Service

WAPPtech SRL. oferă clienților săi, în ceea ce privește tratarea apelor reziduale municipale și industriale, precum în cazul echipamentelor comercializate în domeniul de tratare a apelor, un service de înaltă calitate. Echipamentele comercializate și fabricate de noi au piese principale pe care le ținem în depozit, astfel, în cazul unor defectări, termenul de remediere, stoparea procesului industrial și starea de avariere por fi minimalizate. Prin ustensile moderne, colegii noștri profesioniști care dețin o experiență de service de peste 10 ani, vor remedia avarierile mai mici sau mai grave.

În urma unei analize gratuite la fața locului, bazându-ne pe experiența profesională în ceea ce privește unitățile tehnice create de alți producători, ne ocupăm și de oferirea de service pentru aceste echipamente.

Eventualele reparații, fabricarea de piese de rezervă în ateliere proprii sau în atelierele moderne ale partenerilor noștri, vor fi efectuate în cel mai scurt timp posibil. Din echipamentele uzate pe care le avem, în caz de nevoie, putem oferi piese de schimb pe parcursul reparațiilor, iar în cadrul echipamentelor complexe, în baza unui acord, putem lua în depozitare instrumente noi.

Ca un serviciu standard, în zilele lucrătoare, în intervalul dintre orele 6-18, putem asigura servicii de service, care stau la dispoziție nu numai pentru remedierea defecțiunilor cu deplasare la fața locului, ci avem și ingineri și profesioniști în proiectare care prin telefon, vă stau constant la dispoziție și vă pot oferi ajutor pentru eliminarea situațiilor de avariere.