Întreținere

Echipamentele utilizate în tratarea apei, manualele de utilizare ale acestora precum regulamentul de operare și întreținere a acestora, ori sarcinile anterioare de întreținere efectuate conform regulamentului vor fi efectuate conform unui plan stabilit anterior. Serviciile de întreținere asigurate de WAPPtech SRL. sunt condiția de bază a unei funcționări de lungă durată și sigure. Serviciile de întreținere se vor completa prin serviciile de service asigurate de WAPPtech SRL.

Pe durata activităților noastre de întreținere, în caz de deplasare la fața locului, prin profesioniștii noștri în număr adecvat, care dețin experiența și pregătirea profesională necesară (ex.: electrician, mecanic, instalator), ne vom prezenta conform acordului stabilit cu clientul, asigurăm materialele necesare, precum gestionăm eventualele deșeuri create. Cu ocazia deplasărilor, suntem atenți să minimalizăm pe cât posibil timpul de stopare a activității industriale.

În baza experiențelor noastre, serviciile de întreținere nu sunt asigurate numai în cazul echipamentelor comercializate și fabricare de WAPPtech SRL, ci și în cazul unor echipamente sau instalații ale altor antreprenori, în vederea menținerii stării adecvate de funcționare a acestora, pe întreg teritoriul țării.